office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Vodice Gradac

Plaža Vodice nalazi se u samom centru Gradca, malog turističkog središta smještenog uz jadransku obalu. Ova prekrasna šljunčana plaža od centra je udaljena samo 500 metara, te je upravo iz tog razloga iznimno pristupačna i lako dostupna.

Plaža Vodice idealna je za obiteljski odmor zbog sitnog šljunka i blagog ulaza u more, a borova šuma u okolici plaže stvara prijeko potreban hlad koji štiti od ljetnog sunca. Na plaži možete pronaći brojne sadržaje za zabavu kao što su vodeni park, vodeni tobogan i iznajmljivanje pedalina te druge zabavne aktivnosti.

Za ugodniji boravak možete iznajmiti i ležaljke, a na plaži se nalaze i vanjski tuševi. Rashladite se za vrijeme boravka na plaži Vodice u jednom od kafića u blizini, a ukoliko se poželite okrijepe isprobajte neke od lokalnih specijaliteta u jednom od obližnjih restorana.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

© 2021 - O.D ''Eurokvadrat'' , 71.000 Sarajevo, BiH

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex