office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Zamalin

Plaža Zamalin omiljena je i najpopularnija plaža u Tribunju. Smještena nedaleko od centra mjesta ova plaža idealna je za obiteljski odmor i mlade u potrazi za zabavom. U neposrednoj blizini plaže nalazi se i parking za one koje se na plažu ipak odluče doći automobilom.

Ova popularna gradska plaža kombinira betonske ploče za sunčanje i šljunak pogodan za djecu. Na plaži Zamalin mogu se unajmiti ležaljke za udobno uživanje na suncu, a kada se zaželite hlada, na rubnim dijelovima plaže nalazi se borova šuma koja pruža prijeko potreban, prirodni hlad.

Neposredno pored plaže nalaze se brojni ugostiteljski objekti, kao što su kafići i restorani u kojima se možete osvježiti ili okrijepiti tradicionalnim jelom. Ljubitelji slatkog oduševiti će se slastičarnicom koja se nalazi u blizini plaže Zamalin, a najmlađi će se radovati ukusnom sladoledu.

Plaža Zamalin nije zaštićena od vjetra pa u popodnevnim satima more često bude valovito, ali uz blagi maestral koji stvara osvježenje za vrućih ljetnih dana. Oni koji se odluče na plaži zadržati unatoč valovima, dočekaju zaista prelijepi zalazak sunca.

You must be logged in to post a comment.