office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Živogošće

Plaža Živogošće jedna je od poznatijih na Makarskoj rivijeri, ne samo zbog svojih prirodnih ljepota i raznolikog turističkog sadržaja, već i zbog tradicije u ekološkom nasipanju započete prošle godine.

Plaža Živogošće se nalazi u istoimenom malom turističkom mjestu svega 20-ak km od poznate turističke destinacije MakarskeŽivogošće je plaža sa finim šljunkom i izrazito čistim morem koje vam pruža pravo osvježenje tijekom ljetnih vrućina.

Ukoliko se želite skloniti sa sunca i uživati u hladovini pronađite svoje mjesto ispod brojnih maslinika i borovih šuma koje su se nadvile nad ovom plažom. Ljubitelji sporta mogu uživati u raznim aktivnostima, ali morate ponijeti svoje rekvizite jer se na plaži ne nalazi trgovina sa sportskom opremom.

Plažu Živogošće preporučujemo najviše porodicama s djecom jer je ovo idealno mjesto gdje možete uživati i vi i vaša djeca. Na plaži se nalazi restoran i bar u kojem se možete opustiti i uživati u raznim delicijama Dalmacije i ovoga mjesta.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.