office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Top 5 romantičnih destinacija za medeni mjesec u maju

Ako planirate bračno putovanje u maju izaberite putovanje na jednu od sljedećih 5 destinacija.  Maj je idelano vrijeme za putovanje. Priroda se budi iz zimskog sna, temperature nisu toliko visoke, a vi jedva čekate da uživate i odmarate od svih priprema oko vjenčanja.Sve su to slatke muke, a da vam još muke ne bi zadavao izbor destinacije putovanja mi vam predlažemo sljedeće gradove.

AMSTERDAM

Amsterdam je super grad za ljubitelje zabave. Cijeli dan i noć možete izlaziti u vrhunske klubove, kafiće i restorane, ali isto tako možete uživati u pikniku u parku ili razgledavati muzeje, a za večeru izaberite prvo romantičnu vožnju kanalima Amsterdama, a zatim opušteni izlazak u jedan od top klubova. Super destinacija za mlađu populaciju između 18 i 35 godina. Ako volite vafle, pivo, hotdog, pa i neke druge ne baš tako legalne stvari onda morate posjetiti ovaj grad zabave.

BARCELONA

Barcelona je savršen izbor za medeni mjesec u maju. Ovdje ćete uživati u vrhunskim klubovima, predivnoj arhitekturi, odličnoj gastro ponudi i naravno slikovitim ulicama i plažama.

Sve o Barceloni pogledajte na ovdje

BERLIN

Berlin nije samo grad bogate povijesti i kulture nego i mnogo više od toga. Ovaj grad ispunjen je predivnim parkovima, kanalima i slikovitim ulicama, a njegova gastro ponuda i otmjeni hoteli odličan su razlog zašto izabrati medeni mjesec u Berlinu.

ISTANBUL

Istanbul je jedan od najvećih i najromantičnijih gradova svijeta. Predivna arhitektura, čarobne džamije, bogata povijest i posebna kultura pravi su razlog zašto trebate izabrati medeni mjesec u Istanbulu.

Kada bi svijet bio jedna država, Istanbul bi bio njegov glavni grad
(Napoleon Bonaparta) – Napoleon vam je ovim citatom sve rekao

Sve o Istanbulu pogledajte ovdje

PARIZ

Ovdje ne trebamo više ništa ni reći, je li Pariz grad ljubavi? Očekujemo odgovor od vas ako izaberete Pariz za putovanje.

Ako želite romantično putovanje u maju onda ne tražite dalje jer je Pariz sigurno još uvijek destinacija broj jedan za romantičan city break u maju. Odličan izbor muzeja, galerija, restorana, atrakcija i mnogobrojnih zabavnih sadržaja garancija su za odličan provod.

Izvor:idemoputovati.com/kofer.info

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.