office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Žnjan

Plaža Žnjan jedno je od popularnijih kupališta u Splitu i omiljeno je među ljubiteljima vodenih sportova. Plaža je uglavnom stjenovita sa šljunčanim dijelovima i nasipanim oblucima. Žnjan je najveća splitska plaža.

U blizini se nalazi nekoliko barova u kojima se možete osvježiti raznom ponudom pića te restoran u kojem možete kušati specijalitete ovoga kraja. Za djecu se tu nalazi i dječje igralište gdje mogu uživati kada se ne igraju u moru.

Plaža Žnjan je idealna za porodice s malom djecom, romantične parove, starije ljude, samce i mlade ljude. Na kupalištu Žnjan je otvorena novouređena plaža za invalide. Zahvaljujući novom ulazu u more, invalidima će sada kupanje biti puno ugodnije nego ranije.

Od dodatnog sadržaja na plaži se nalaze vanjski tuševi, javni wc, kabine za presvlačenje te postoji i mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.