office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Brzet

Plaža Brzet smještena je na 15 minuta hoda od centra grada Omiša, između Nemire i Omiša. Plaža Brzet je smješten tik uz plažu Slavinj, 15 minuta hoda od centra grada Omiša.

Ova prekrasna šljunčana plaža jednostavno je dostupna automobilom, ali i pješice, a ujedno je i jedna od najpoznatijih plaža na Omiškoj rivijeri. Duga je preko 400 m i okružena borovom šumom koja stvara prirodni hlad. Na ovoj plaži svakako morate dočekati zalazak sunca, jer to je zaista spektakularan doživljaj.

Plaža Brzet je vrlo popularna među obiteljima s malom djecom jer je ulaz u more plitak, ali i zbog toga što na plaži postoji puno prirodnog hlada, osobito u prvoj polovici dana.

Prekrasan šljunak, laka dostupnost, čisto more i mnoštvo prirodnog hlada pravi su izbor za obitelji s djecom. Na plaži se mogu unajmiti ležaljke i suncobrani, a opremljena je i tuševima te kabinama za presvlačenje. Za one koji žele uživati u aktivnostima osim kupanja u prekrasnom moru i sunčanja, tu su pedaline i jet ski koji se mogu unajmiti. Prekrasno podmorje oduševiti će sve ljubitelje ronjenja.

Plaža je prilično napučena u najprometnijih ljetnim vikendima, ali je i tada moguće naći lijepo mjesto i uživati ​​u prekrasnom čistom moru, sjajnim oblucima, vrućem ljetnjem suncu, pogledu na grad Omiš i zvuku bezbrojnih cvrčaka u borovim krošnjama poviše glavae.

U blizini plaže Brzet nalaze se brojni restorani u kojima možete probati ukusne specijalitete, a ukoliko poželite osvježenje tu su brojni kafići. Uz plažu nalazi se i fast food te snack bar koji su idealan izbor za sve one koji se brzo žele vratiti svom uživanju na prekrasnom šljunku.

You must be logged in to post a comment.