office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Dubai će dobiti hotel u obliku Mjeseca, projekat je vrijedan pet milijardi dolara

Kompanija sa sjedištem u Kanadi planira izgraditi četiri MOON resorta, a prvi je namijenjen Dubaiju. Replika Mjeseca visoka 222 metra sadržavat će sve pogodnosti koje se očekuju od luksuznog ljetovališta.

Projekat vrijedan 5 milijardi dolara uključivao bi iskustvo “lunarne kolonije” i “površine Mjeseca” namijenjenog dovođenju svemirskog turizma na Zemlju.

Prema osnivačima tvrtke, Sandri Matthews i Michaelu Hendersonu, resort bi mogao primiti do 10 miliona posjetitelja godišnje kada bude dovršen.

Naravno, MOON je još uvijek resort i kao takav gosti će imati što doživjeti i uživati. Naselje će sadržavati noćni klub, centar za događanja koji će primiti do 5000 gostiju, spa-wellness centar, jazz piano lounge i višeetažni salon temeljen na vanzemaljskoj letjelici. Veliki kongresni centar namijenjen je privlačenju izlagača na području tehnologije i svemira.

MOON će također uključivati ​​144 luksuzne jedinice za kupnju u sklopu programa privatnih rezidencija. Svaka vila od 185 četvornih metara dolazi s doživotnim članstvom u MOON-u koje dolazi s ekskluzivnim privilegijama.

Dok se službeni planovi u Dubaiju finaliziraju, tvrtka procjenjuje da će izgradnja ovog jedinstvenog resorta trajati dvije godine.

“Iz arhitektonske, inženjerske i dizajnerske perspektive, MOON se može izgraditi”, zaključio je Henderson.

Izvor:Klix

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.