office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

“Ja sam ta žena iz Srbije koja jede sendviče na plaži i nek me čuje sada te elita sa ležaljki!”

Po ovoj vrućini internet u Srbiji dodatno je zagrejala prepirka između paradajz turista i ekipe koja tvrdi da “ako nema para da ide na more ljudski, onda neće ni da ide”.

Jedna žena je oštro objasnila šta to znači “ljudski” i verovatno dala najčovečniji odgovor na ovu zahuktalu raspravu. Njen odgovor prenosimo u celosti:

  1. Da sam čekala da imam para da letujem u Ricu nigde ne bih otišla.
  2. Da sam čekala da imam dovoljno para da jedem u restoranu tokom celog odmora, nigde nikada ne bih otišla.
  3. Da nisam gledala kako da uštedim nigde nikada ne bih otišla.
  4. Da ne pravim kompromise i ne odvajam prioritete nigde nikada ne bih otišla.

I sada kada ne moramo – mi spremamo jednostavne obroke na putovanjima. Nosimo sendviče u obilaske. Nosimo hranu na letove. Mesecima pratimo cene karata kako bismo prošli što jeftinije. Uključimo mašinu za veš ako je imamo u smeštaju.

Idemo u supermarket. Idemo na pijacu. Vozimo se gradskim prevozom. Jedemo na ulici. Jedemo na klupi ispred prodavnice. Ne plaćamo ležaljke i suncobrane ako imamo peškir i palmu.

I to nas ne čini nesrećnima – naprotiv, uživamo u svakom trenutku jer nas baš briga kako nas gleda neki Pera sa Instaća koji nikada neće nigde otići jer mu trebaju specijalni uslovi koje relano ne može da priušti.”, poručila je žena u postu na drušvenim mrežama.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.