office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Karta za zaljubljene

Na svojim putovanjima uvijek tražite posebne lokacije za svoj selfie? Lokacije koje će pokazati da ste dio jedinstvene priče? Naravno, svi to tražimo, a ako dodamo na fotografiju i svoju bolju polovicu, objava na društvenim mrežama dobit će još jače značenje.

Lokacije za najbolje poljupce

Rivijera Crikvenica ima 10 lokacija s oznakom “This is a Good Kiss Spot”. Talijanska umjetnička skupina “0707” razvila je ovaj pokret koji je cijelim svijetom proširio poruku ljubavi. Ovdje je priča dobila i originalan nastavak.

Otisnuta je posebna “Karta za ljubljenje”, koja vas vodi na najromantičnija mjesta na rivijeri. To su mjesta gdje ćete doživjeti Jedinstvene i Neponovljive trenutke, koji će ostaviti Vječan trag u vašem životu, gdje ćete zaigrati Slatku i Tajanstvenu igru Prvih poljubaca.

Mjesta gdje će poteći suze radosnice vaše Jedine kada kaže sudbonosno da i gdje ćete joj otkriti svoje Moćne osjećaje. Upravo na tim mjestima osjetit ćete svoje Zaigrano srce dok zaljubljeno gledate u smiraj dana ili se budite uz izlazak sunca.

Šetalište uz more ili skriveni parkić?

Ili možda osamljena klupica s koje se pruža prekrasan pogled na morsku pučinu?

Ili možda sve lokacije zajedno? Iskreno, sasvim je svejedno, jer na svojem romantičnom putovanju jednostavno morate obići sve, ali baš sve lokacije na crikveničkoj rivijeri koje su označene kao najbolja lokacija za poljubac.

Naš savjet je da pronađete neku sasvim drugu, van spomenutog popisa, koja će vama značiti sve na svijetu. A možda kod vašeg ponovnog dolaska upravo taj vaš skriveni kutak zasja kao i nova lokacija za najbolji poljubac.

You must be logged in to post a comment.