office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Mediteranski labirint ljubavi

Krenite u zabavnu igru istraživanja puteljaka! Pratit će vas miris lovora i energija kamene spirale, koji će vam pomoći da potaknete pozitivne promjene u organizmu. Ljubav, ljepota, kreativnost, sreća, mir i radost samo su neke od njih, a možete ih osjetiti već nakon prvog posjeta labirintu ljubavi. Povedete li sa sobom i voljenu osobu, pojavit će i sve one emocije zbog kojih sjajite i osjećate se vječno mladima.

Ljubav i pozitivna energija

Labirint je napravljen od 400 grmova lovora koji će postati saveznici u vašoj igri. Pronađite aktivnosti koji će vam pomoći da ostvarite svoje želje. Zatvorite oči i prepustite se u ruke svoje voljene osobe. Istražujte! Neka vas na tome putu vodi ne samo ljubav, nego i povjerenje i sigurnost.

Evo i nekih prijedloga za poseban doživljaj labirinta ljubavi:

  • prošećite labirintom upijajući miris lovora
  • umirite svoje disanje, prepustite se energetskim tokovima i osjetite promjene u svome tijelu
  • vođeni smijehom, krenite u igru “lovice” s voljenom osobom
  • pronađite svoj doživljaj labirinta ljubavi.

Pozitivna energija utkana u prirodi

Čar labirinta nije samo njegova formacija, nego i priroda koja ga okružuje. Jedinstvena simbioza lovorovih grmova, mirisa drveća, šuma vode i snažnog utjecaja kamena potiče pozitivne promjene u čovjekovom organizmu, pomaže u ostvarivanju ciljeva i oslobađa od brojnih negativnih emocija.

Stoga, na svome se putu kroz labirint nemojte vraćati na početak, okretati  ili prelaziti preko pregrada iz staze u stazu, već čvrsto i odlučno koračajte prema zacrtanom cilju.

You must be logged in to post a comment.