office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Ne služe kafu posle 13 h zbog turista? Zbog objave Splićanke prepirke, oglasili se iz kafića

Nezadovoljna Splićanka tvrdi da su joj radnici u kafiću rekli da ne služe kafu nakon 13 časova zbog stranih turista koji preferiraju koktele.

Prema njenim rečima, nakon što je poručila kafu u jednom od dva kafića na plaži Kašjuni u Splitu, rečeno joj je da je neće dobiti, jer nakon 13 časova poslužuju pića koja vole turisti, piše Index.hr.

Odmah je zatražila da razgovara sa nadležnima u tom ugostiteljskom objektu i da sazna o čemu se radi.

“Nakon insistiranja na objašnjenju dobila sam odgovor da ne kuvaju kafu posle 13 sati zbog velike gužve turista koji preferiraju koktele”, ispričala je za Dalmatinski portal i dodala da su jasno rekli da su sad prioritet strani turisti, a ne domaći gosti.

Iz kafića u Splitu demantuju navode nezadovoljne gošće.

“Moramo da kažemo da je reč o netačnoj informaciji plasiranoj od strane gnevnih građana odnosno posetilaca plaže Kašjuni”, kažu nadležni iz kafića i napominju da kao objekat s dugogodišnjim iskustvom iznad svega poštuju svakog gosta bez razlike da li je domaći ili strani.

“Dotična gospođa iz samo njoj znanih razloga plasira u medije netačne i u najmanju ruku zlonamerne informacije samo zato što ju je zaposleni u beach baru zamolio da sačeka, jer je bila velika gužva, a manjak radnika na šta je gospođa automatski odgovarila pretnjom. Naše zlatno pravilo je da se svakom gostu obraćamo s maksimalnim poštovanjem bez razlike da li je domaći ili strani, pa se ograđujemo od zlonamernih komentara i informacija”, poručuju.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.