office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Objava o paradajz turistima posvađala ljude – Dižete kredite da biste se slikali, a poslije…

Nekome su dovoljni paradajz i pašteta, a neko ne može bez morskih plodova i skupih vina. Ipak, za obe grupe ljudi, jedna stvar je ipak najbitnija – biti na moru. Međutim, upravo ovo je podiglo budu na društvenim mrežama, naročito tokom letnjih meseci, kada se svako malo osuje paljba po “paradajz turistima”

Na Tviteru je pre nekoliko dana osvanuo tvit u kojem je jedna korisnica osudila sve one koji negativno gledaju na ljude koji na more kreću sa hranom od kuće.

– Šta ima loše u paradajz turizmu? Ako je to način da neko dete vidi more, a znamo da je more zdravo, zašto da ne? To što vi dižete keš kredite da bi se k***** slikama sedam dana, pa posle jedete taj isti paradajz, to neka vam neko pogleda – napisala je ona.

Ovo pitanje je izazvalo reakcije kod mnogih tviteraša koji su uglavnom imali podeljena mišljenja o ovakvoj vrsti letovanja.

– Postoji i treća opcija – ili idem kao čovek, ili ne idem. Neću od deteta da pravim socijalni slučaj – naveo je jedan tviteraš.

Na ovaj komentar, odgovorila je i sama autorka tvita.

– Što je socijalni slučaj ako jede hranu koju svi mi jedemo kod kuće – napisala je.

Ipak jedno je sigurno – većina njih je iskusila i jednu i drugu opciju odlaska na more.

– Različito gledmo po pitanju odmora. Nekome je dovoljno čista soba, redovno menjanje posteljine i peškira (hotel tri zvezdice), jede šta stigne i po ceo dan se bavi nekakvim aktivnostima. Drugi vole luksuz. Dostupno je za većinu i jedno i drugo, samo kada na vreme uplate aranžman – glasilo je mišljenje jednog tviteraša.

Sledeći je skrenuo pažnju na to da ni paradajz nije toliko jeftin koliko se nekima čini.

– Potpuno sam zloban i pojedoh se živ pogotovo jer je paradajz dva-tri evra – naveo je.

U ostalim komentarima, uglavnom su se bavili činjenicom, da je more more, bilo da je sa paštetom na hlebu ili sa jastogom na pladnju, uz opasku da su ipak najbitnije uspomene.

– Išao sam sa roditeljima na more i kao “pun pansion” i kao “paradajz turista”. Ovih prvih se i ne sećam više, a klopanje sendviča sa paradajzom na plaži se rado sećam – kaže jedan tviteraš.

Drugi dodaje da živi 50 metara od mora i “derem paradajz i paštete gotovo svaki dan i nareske ili kako se već zovu mesne doručke i sardine”.

– Deci je najma nje bitno šta će jesti i gde će spavati – glasi jedan od tvitova u kojima su tviteraši pružili podršku onima koji vole ovakav način letovanja. (Blic)

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.