office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

“Ovo nemojte da radite u Africi”; Turistkinje jednom fotografijom izazvale bijes: “Drskost”

Četiri turistkinje “uhvaćene” su kako fotografišu dvoje djece na ulici kod štanda sa voćem što je izazvalo bijes mnogih koji su ovaj gest nazvali “drskošću”.

Sve ovo je zabiljeležila je tiktokerka koja je sam snimak nazvala “Molim vas ovo nemojte da radite u Africi”. Video je dosad imao četiri miliona pregleda, a u komentarima se primjećuje jasan osuđivački stav.

Naime, na snimku se vide četiri žene koje su šetale ulicama Afrike, a onda su uzele telefone da fotografišu djecu koje su ugledale na ulici kod štanda sa voćem.

Kao da su ugledale turističku atrakciju, posegle su za telefonima da naprave fotografiju dvoje djece uzrasta tri ili četiri godine koja su stajala kod štanda sa lubenicama.

Na snimku se vidi njihovo oduševljenje prizorom, a kako bi napravile bolju fotografiju, neke su čak prišle, čučnule, pa i mahnule djeci kako bi im privukle pažnju.

Ovaj snimak je izazvao buru na društvenim mrežama, a korisnici TikToka su mahom osudili turistkinje koje su fotografisale djecu.

“Mislila sam da će da slikaju lubenice, kako se usuđuju da slikaju djecu kao atrakciju”, “Bolje da su kupile sve lubenice”, “Drskost”, “Vjerovatno nisu ništa kupile od onoga što djeca prodaju”, “Kada je postalo prihvatljivo fotografisati bilo koje dijete? Bez obzira na društvo/kulturu/status”, samo su neki od komentara

Kakav je vaš stav? Pišite nam u komentarima.

@benchutta #no #pleasedont #wow #africa ♬ Oh No – Kreepa

Izvor:b92

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.