office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Amarin

Plaža Amarin nalazi se 3km sjeverno od grada Rovinja i jedna je od najpopularnijih plaža na ovom području. Zahvaljujući čistoći mora i okoliša te bogatoj ponudi dodatnog sadržaja ova plaža odlikovana je Plavom zastavom. Iznad plaže nalazi se istoimeni kamp, a nedaleko od kampa nalazi se i naturistička plaža. Uz plažu Amarin proteže se i dugo šetalište od rta Punta Križa do uvale Kaštelan.

Ova izratito duga plaža, sa svojim šljunčanim, stjenovitim i betoniranim djelovima zadovoljava potrebe svih posjetilaca, kako onih najmanjih tako i onih starijih. Porodice s malom djecom, neplivači i starije osobe posebno vole ovu plažu zbog blagog ulaska u more, a raznolik popratni sadržaj ono je što zabavlja mlade. Na dijelu plaže dozvoljen je boravak kućnim ljubimcima, a na sigurnost svih posjetilaca brine spasilačka služba.

Na plaži Amarin je moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane, okušati se u sportskim aktivnostima: tenisu, jedrenju na vodi, odbojci ili ronjenju. Najmlađi će vrijeme voljeti provoditi u zabavnom parku, na igralištu ili vozeći pedaline. Posebno je zanimljiv aquagan i jet-ski. U blizini plaže nalazi se nekoliko caffee i beach barova s bogatim noćnim programom te restorana. Plaža Amarin opremljena je vanjskim tuševima, wc-om te kabinama za presvlačenje.

Unutar kampa nalazi se i lučica, a moguće je rezervirati izlete brodom u Rovinj i prirodni rezervat Limski kanal. Ulaznica na plažu plaća se oko 20 kuna, a može se kupiti na recepciji kampa Amarin.

You must be logged in to post a comment.