office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Banj

Plaža Banj najpopularnija je Šibenska plaža smještena u blizini centra grada. S ove plaže pruža se jedinstveni pogled na staru jezgru grada, dok prekrasan šljunak i čisto more čine doživljaj boravka na plaži još posebnijim.

Nalazi se na udaljenosti manjoj od 1 kilometar od centra. Iz centra grada do nje možete doći za desetak minuta šetnicom uz more.

Plaža je zbog plitkog mora i bogatstva sadržaja idealna za djecu i porodični odmor.

Ukoliko ste ljubitelj sportskih aktivnosti ova plaža pravi je izbor za Vas, pokraj plaže nalazi se teretana na otvorenom, igralište za odbojku na pijesku i teren za košarku. Ukoliko Vam je tijekom boravka na plaži potrebno osvježenje ili okrepa odmah do plaže nalazi se kafić i restoran. A ukoliko imate želju za nečim slatkim, tu se nalazi i slastičarna te sladoled.

Plaža je opremljena tuševima i kabinama za presvlačenje, a iskusni spasioci pomno nadziru plažu. Na plaži je moguće iznajmiti ležaljku i suncobran za ugodniji boravak. Uživajte u svom boravku na plaži Banj u Šibeniku i ponesite sa sobom nezaboravne uspomene na ovu spektakularnu plažu!

Zanimljiv događaj koji se svake godine održava na Banju je novogodišnje kupanje. Mnogi ljudi se okupe na plaži kako bi bodrili hrabre šibenske momke koji se spremaju ući u hladnu vodu.

Adresa: Prilaz tvornici, 22000, Šibenik

You must be logged in to post a comment.