office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Belvedere

Zasjenjene prirodnim hladom borova koji rastu uz obalu, plaže oko Belvederea nude izbor podloga za sunčanje i smaragdno, bistro more.

Kao i u cijeloj Istri, plaže su stjenovite, s kamenim platoima i popločanom obalom.

Plaža je okružena restoranima, kafićima i drugim objektima turističkog karaktera. Na plaži se nalazi i sportski centar, te luksuzni smještajni kompleks Belvedere. Atrakcija u moru je malena crvena podmornica.

Možete uplatiti vožnju i uživati u laganoj plovidbi. Podmornica zapravo pliva površinom, ali od ispod ima posebno urađene otvore kroz koje se lijepo vidi morsko dno i život u vodi.

Zona za kupače je označena, na plaži imate tuševe i kabine za presvlačenje. U morskom plićaku se nalazi vodeni park – odlično mjesto za dječju igru i zabavu.

Plaža Belvedere sačinjena je od lijepog šljunka, ima blagi ulaz u vodu i pogodna je za sve osobe. Za potpuni užitak možete iznajmiti ležaljku i suncobran.

Pogled sa plaže je prekrasan, posebno zbog svijetlih tonova plave boje mora, i siluete obližnjeg ostrva Sveti Juraj. Posjetite nas, i opustite se na našoj plaži. Zabilježite fotografije sa ljetovanja. Uvjereni smo da će očarati sve vaše prijatelje kada se vratite kući i pokažete ih.

You must be logged in to post a comment.