office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Črnikovica

Otkrijte čari Voloskog, osunčajte se i okupajte na prekrasnoj šljunčanoj i betonskoj plaži Črnikovica koja će vam pružiti sve što vam treba. Plaža Črnikovica nalazi se oko 2 kilometra sjeverno od centra Opatije podno glavne ceste.

Šarmantno mjestašce Volosko poznato je po omiljenoj plaži brojnih Opatijaca – Črnikovici. Jedan dio Črnikovice je šljunčan, a s druge strane nalazi se betonirani dio s kojeg se pruža ulaz u more s pješčanim dnom. S obzirom na to da je more u tom dijelu plaže plitko, ova plaža idealna je za ljubitelje picigina ili odbojke u moru.

Črnikovica će biti čest odgovor lokalnog stanovništva kada im postavi pitanje koja je njihova najdraža plaža.

Na plaži možete pronaći veći broj ugostiteljskih objekata i sadržaja jer se nalazi u samom gradu koji je dosta prometan.

Budući da je more na ulazu jako plitko, plaža je odlična lokacija za najmlađe koji vole uživati u plićaku, ali i ljubitelje picigina ili odbojke u vodi.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.