office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Ičići

Plaža Ičići je predivna plaža smještena u samom centru istoimenog naselja Ičići, koje se nalazi između poznatih turističkih destinacija Lovrana i Opatije.

Plaža je u većini betonske ploče sa šljunčanim dijelovima koji su prikladni za dječje igre. Dobitnik je odličja Plava zastava što je simbol kvalitete ponude i čistoće mora.

Na plaži Ičići možete pronaći niz sadržaja koji će upotpuniti vaše vrijeme koje provodite na ovoj plaži. Tako za djecu ima posebno uređen zabavni park s toboganima i raznim drugim zanimljivim sadržajem.

Na plaži se nalazi i niz restorana, barova, pečenjara a u blizini se i nalazi trgovina hrane i pića. Ne propustite posjetiti restoran koji se nalazi na plaži i uživati u raznim delicijama ovoga kraja.

Možete unajmiti razne rekvizite za zabavu te ležaljke i suncobrane i uživati u predivnom ljetnom danu u ovoj turističkoj destinaciji Ičići!

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.