office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Slatina

U samom centru Opatije smještena je glavna gradska plaža Slatina.

Plaža Slatina je glavno kupalište i jedna od najljepših plaža u Opatiji! Podno planine Učke na istočnoj obali Istre smjestila se Opatija, grad s najdužom  tradicijom turizma u Hrvatskoj. I danas još uvijek nosi titulu jednog od najpoznatijih turističkih destinacija Hrvatske.

Plaža Slatina smještena je u samom centru grada i time privlači velik broj kupača ljeti, a romantičare i sve one zaljubljenike u more i prirodu zimi. Plaža je betonirana, s lijepim betonskim pločama, uglavnom raspoređene polukružno i s osiguranim prilazima u more.

Dodatno priznanje ovoj plaži je titula Plave zastavice je simbol kvalitete ponude i čistoće mora. Na plaži Slatina se nalaze i brojni barovi, slastičarne i restorani koji vam nude veliki izbor hrane i pića. Na plaži se tijekom ljetnih mjeseci odvijaju razna kulturno-zabavna zbivanja tako da zabava zna trajati dugo u noć.

Plaža je idealna za sve a posebno za porodice s djecom. Odrasli mogu uživati u sunčanju i odmaranju dok se djeca zabavljaju u zabavnom parku. Kada vam dosadi sunce i poželite malo hladovine pronađite svoje mjesto ispod borove šume koja se nalazi u pozadini plaže.

Bogata je raznim sadržajima i pruža posjetiteljima sve osnovne potrepštine koje bi im mogle zatrebati. Također, moguće je uživati u raznim sportskim sadržajima ili predahnuti od plaže te se opustiti u nekom od okolnih kafića i restorana.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.