office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Crvena luka

Na nekih 3 kilometra od samog centra grada nalazi se plaža Crvena luka.

Ovo je odlično mjesto ako ne volite baš mnogo buke i velike gužve kakve su prisutne na biogradskim plažama u centru. Plaža je smještena u pješčanoj uvali okruženoj borovom šumom.

Prirodni hlad, sitni pijesak i zapljuskivanje valova idilična su kombinacija za odmor. Do plaže lako stižete pješice, no možete doći i čamcem kojeg unajmite na plaži Soline ili Dražici, te na kraju osobnim automobilom.

Zbog spomenute udaljenosti od centra Biograda, ova plaža nudi ipak nešto mirniji ugođaj, intimniju atmosferu i zbog toga je pogodnija za osobe koje uživaju na suncu, uz čitanje knjige ili jednostavno ležanje u miru i tišini.

Bez obzira na udaljenost, i ovdje možete sjesti na lagano piće i promatrati horizont ispod prirodnog hlada koji radi borova šuma. Boje mora ovdje su zaista posebne, pogotovo ako je sunce intenzivno i radi dobru refleksiju sa morske površine.

Prizore koje viđate na ovoj plaži možda ste prije vidjeli u nekom stranom filmu, snimljenom na nekom egzotičnom otočju. U blizini se nalazi plaža koja se koristi kao FKK, Crvena luka.

You must be logged in to post a comment.