office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Dražica

Zaželjeli ste se plaže na kojoj imate sve što vam treba i koja se može pohvaliti dugogodišnjom tradicijom držanja plave zastave.

Plaža Dražica se nalazi u srcu Jadrana u turističkom gradu Biogradu na moru. Plaža se nalazi 10-ak minuta hoda od centra, i ona je je glavna plaža u Biogradu na moru uz plažu Soline koja se nastavlja na plažu Dražice.

Tobogan na plaži atrakcija je koja garantuje cjelodnevnu zabavu za djecu, a pronaći ćete ga na plaži Dražica. Ova šljunčana plaža jedna je od brojnih prekrasnih plaža koje se nalaze na jugoistočnoj strani grada.

Okružena je gustom borovom šumom pa možete računati na puno hlada što je, uz sve sadržaje, čini idealnom za porodice s djecom. Na plaži se nalazi ronilački klub koji će vam omogućiti istraživanje podmorja. Iznimna uređenost, čistoća i kvaliteta ove plaže potvrđena je Plavom zastavom koja se na njoj vijori od 2006. godine.

Uz plažu se nalazi i šetalište na kojoj je smješten velik broj sadržaja s raznovrsnom ponudom pa gotovo ne postoji ono što ne možete pronaći duže ovog velikog šetališta.

Dražica je duga 300 m, šljunčana je s blagim ulazom u more te je idealna za djecu. Plaža  Dražice ima uređen prilaz za osobe s invaliditetom. Na plaži se nalazi veliki broj sadržaja tako da će svatko pronaći ponešto za sebe. Možete uživati u aquaparku, bazenima ili iznajmiti čamce, kanue, skutere i pedaline.  Od dodatnih sadržaja na plaži se nalaze vanjski tuševi, javni wc, kabine za presvlačenje a postoji i mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana.

Tijekom cijelog dana na vašu sigurnost plaže Dražice u Biogradu na moru iskusni spasioci tako da se možete u potpunosti opustiti. Osvježenje potražite u caffe baru koji se nalazi na plaži ili restoranu u kojem možete uživati u brojnim specijalitetima ovoga kraja.

You must be logged in to post a comment.