office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Iza Klobuka

Plaža Iza Klobuka proteže se od ruba naseljenog dijela Zostroga do plaže Lučica, na prostoru od oko 500 m. Sastavljena je od mnogo manjih plaža i uvala koje su odvojene stijenama i kamenjem. Sve ove plaže su šljunčane i idealne za opušten odmor bez mnoštva sadržaja. Iako nije službena FKK plaža, Iza Klobuka je često odredište naturista zbog osame i izoliranosti. Okružena borovom šumom i stijenama posjetiocima daje potreban mir i izoliranost.

Do plaže nije teško doći, ali automobil ćete morati ostaviti uz magistralnu cestu koja se nalazi iznad plaže te se do same plaže trebate spustiti pješice, uskim zemljanim puteljkom. Također do dijela plaže koji je bliži Zaostrogu može se doći i šetnicom koja se nastavlja nakon rive.

Uživajte u prirodi u njenom izvornom obliku i prepustite se opuštanju uz čisto more. Pobjegnite od buke i vreve na gradskim plažama i uronite u osamu i izolaciju sa svojom boljom polovicom. Priuštite si romantičan odmor na prekrasnom šljunku ili bijelim stijenama, uz pogled na čisto more i ostrvo Hvar u daljini.

You must be logged in to post a comment.