office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Kaštel

Plaža Kaštel je smještena ispred hotela „Kaštel“ u samom centru grada. Plaža je napravljena od sitnog šljunka te je jako udobna za ostaviti ručnik i sunčati se, naravno ako vam je draže sunčati se na ležaljci, postoji mogućnost najma.

Kristalno more, šljunčana plaža, sunce i uživanje u ljetu. Može li bolje? Budite i Vi jedna od osoba koja će doći u Crikvenicu na ljetovanje i maksimalno iskoristiti svoje slobodne dane na plaži Kaštel. Kaštel plaža smještena je u samom centru grada ispred hotela Kaštel. Naravno, ležaljke i suncobrane možete iznajmiti.

Ogladnjeli ste, a niste si ponijeli ništa za jesti? Uz samu plažu nalazi se restoran koji Vam nudi puno ukusnih delicija. Uz to, plaža Kaštel nudi Vam i mjesto gdje se možete presvući, hladovinu pod drvećem te tuš. Kaštel plaža nalazi se u Crikvenici kod istoimenog hotela u ulici Šetalište Ivana Mažuranića (od centra je udaljena oko 350m).

Plaža Kaštel je prekrasna plaža u kojoj možete maksimalno iskoristiti svoj godišnji odmor uživajući sa obitelji ili prijateljima. Uz samu plažu se nalazi i restoran u kojem možete probati lokalne specijalitete, okrijepiti se ili skloniti od sunca.

Ukoliko se poželite dodatno opustiti možete otići na masažu, sladoled.

You must be logged in to post a comment.