office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Kolovare

Kolovare su poznato i popularno kupalište među građanima i turistima, i proteže se istoimenom ulicom u Zadru. U jednom trenutku ste u centru velikog grada, okruženi tisućama ljudi, a za samo deset minuta lagane šetnje kupate se i sunčate na prekrasnoj plaži! Zadar je jedan od onih gradova u kojima ne morate putovati da biste došli do plaže.

Nekoliko minuta lagane šetnje od historijske jezgre grada je sve što morate učiniti da biste došli do plaže i uživali u osvježavajućoj hladovini bujne mediteranske vegetacije.

Plaža Kolovare dobitnik je odličja Plava zastava što je simbol kvalitete usluge i čistoće mora. Plaža je šljunčana s betonskim pločama, a iznad nje se nalazi borova šuma koja vam pruža hlad za vrijeme velikih vrućina. Plaža je idealna za porodicu s malom djecom, starije osobe, mlade parove i one željne zabave i provoda.

Na plaži Kolovare  se nalazi trgovina, brojni kafići, restorani bar koji okuplja mlađu populaciju željnu zabave i provoda. Postoji i mogućnost iznajmljivanja rekvizita za brojne sportove na vodi i na kopnu. Od dodatnog sadržaja na plaži se nalaze vanjski tuševi, javni wc, kabine za presvlačenje te iznajmljivanje ležaljki i suncobrana.

Tijekom ljetnih mjeseca na plaži može zavladati poprilična gužva, no to vam pruža savršenu priliku da se družite s mještanima i budete dio zadarskog ljetnog đira.

U blizini ove plaže se nalazi malena plažica Karma a ako nastavite dalje kroz Arbanaško šetalište za 10ak minuta hoda dolazite do plaže Podbrig Arbanasi i Punta Bajlo.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.