office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Kuvi

2,5 km južno od Rovinja smještena je plaža Kuvi. Nalazi se u istoimenom zaljevu, između plaže Škaraba i naselja Villas Rubin. Zahvaljujući renoviranju i šljunčanim, betoniranim i kamenitim djelovima, ova plaža je jako popularna među mještanima i turistima. Prostire se na 800 metara nudi pregršt zabavno-sportskog sadržaja.

Rt Kuvi plažu dijeli na dva dijela. Dio sa sitnim šljunkom i pješčanom uvalom idealan je za obitelji s djecom zbog plitkog ulaska u more te guste borove šume koja za vrijeme vrućih ljetnih dana pruža prijekopotreban hlad, dok je stjenoviti dio sa većim dubinama idelan za starije i iskusnije plivače.

Na dijelu plaže dozvoljen je boravak psima, pa je cjelodnevna zabava sa ljubimcem zagarantirana. Također, na plaži Kuvi nalaze se i spasioci koji motre na sigurnost svih posjetitelja.

Na plaži Kuvi dostupni su vanjski tuševi, javni wc i ormarići za osobne stvari. Moguće je iznajmiti suncobran i opustiti se na udobnim ležaljkama, dok se djeca igraju na dječjem igralištu. Na plaži je i dostupna škola ronjenja za sve one koji žele upoznati podmorski svijet ovog područja.

Osvježenje možete potražiti u nekoliko beach i snack barova ili kušajte rovinjske specijalitete u obližnjem restoranu.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.