office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Plava

Plava plaža je jedna od većih plaža u Vodicama. Plaža je betonska i šljunčana, te je na njoj zabranjen promet vozilima. Pristup plaži prilagođen je osobama s posebnim potrebama. Posebno je omiljena obiteljima s djecom.

Plava plaža se nalazi u jednoj od atraktivnijih turističkih destinacija Jadrana- Vodicama. Nagrađena je odličjem Plava zastava što je simbol kvalitete usluge i čistoće mora.

Plaža je duga 4 kilometra, a prostire se od hotela Punta sve do mjesta Tribunj.  Na Plavoj plaži se nalaze razni sadržaji u kojima možete uživati. Tijekom ljeta organizirane su škola ronjenja i jedrenja. Možete se zabaviti brojnim sportskim aktivnostima kao što su, odbojka, parasailing, jedrenje, vožnja na banani i tubama, jet-ski i brojni drugi.

Na plaži postoji i mogućnosti iznajmljivanja ležaljki i suncobrana. Plaža je idealna za obitelji s djecom zbog plitkog mora kojem se temperatura tijekom dana visoko digne.

Na plaži postoji i mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana. Plaža je idealna za obitelji sa djecom. Na plaži se nalazi oprema za spašavanje i prvu pomoć, motrilački tornjevi, kabine za presvlačenje, tuševi i nužnici, dok se u pozadini nalaze ugostiteljski objekti. Plaža je s morske strane ograđena psihološkom branom.

Sa zalaskom sunca ne dolazi i kraj uživanju na Plavoj plaži, u poznatom baru Hookah bar odvijaju se zabave koje okupljaju mlađu populaciju i traju do ranih jutarnjih sati.

Možete se zabaviti brojnim sportskim aktivnostima kao što su odbojka, parasailing, jedrenje, vožnja na banani i tubama, jet-ski i brojne druge.

Dužina obalne crte Plave plaže: 764,53 m
Tip plaže: betonska i šljunčana
Maksimalni broj kupača u špici sezone: 3500
Održivi broj kupača u špici sezone: 2300

You must be logged in to post a comment.