office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Solaris

Solaris plaža sastoji se od 5 tematskih plaža koje se protežu na 4 km dugoj obali. Ovaj resort jedan je od najpopularnijih na Dalmatinskoj obali i mjesto na kojem svatko može pronaći idealan kutak za sebe.

Pješčana plaža Solaris jedna je od najljepših na Jadranu. Prepustite se istinskom odmoru na prekrasnoj plaži, uz idiličan pogled na šibenski arhipelag i čisto tirkizno more. U blizini ove plaže nalaze se svi sadržaji koji su Vam potrebni za nesmetan i opuštajući odmor.

Neki sadržaji Solarisa, kao npr. bazeni, dostupni su samo gostima hotela, dok su ostali sadržaji dostupni svima. Posebno je popularan aqua park, najveći u Dalmaciji.

Ukoliko ljetujete s porodicom za Vas je porodična plaža Solaris na kojoj Vaši najmlađi mogu uživati u bogatoj ponudi dječjih sadržaja kao što su dječje igralište, vodeni park, tobogan i brojni drugi. Neka Vaš porodični odmor bude nezaboravan uz mnoštvo zabave za sve uzraste.

Solaris Club Beach oduševiti će sve željne zabave i ludih provoda, a spa beach idealna je za one koji se žele u potpunosti opustiti i osloboditi napetosti te zaboraviti na stres. Dok će ljubitelji kampiranja svoj komadić raja pronaći na plaži za kampiranje.

Na svim plažama nalaze se tuševi i kabine za presvlačenje, a u neposrednoj blizini možete pronaći brojne kafiće i restorane, slastičarnice i druge sadržaje za osvježenje i okrepu. Doživite nezaboravne trenutke i ukoliko se nađete u blizini Šibenika, obavezno posjetite jednu od ovih prekrasnih plaža.

Osim što je nositeljica Plave zastave, međunarodnog ekološkog znaka kvalitete mora, Pješčana plaža je na nacionalnoj razini nekoliko puta proglašavana najljepšom plažom Jadrana.

Ulaz u Solaris je besplatan, ali cijene sadržaja su skuplje nego na ostalim Šibenskim plažama.

Adresa: Hoteli Solaris 86, 22000 Šibenik

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.