office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Tučepi

Plaža Tučepi duga više od 4 kilometra, najduža je plaža na cijeloj Makarskoj rivijeri.

Ova popularna šljunčana plaža idealna je za porodični odmor. Mnoštvo sadržaja na plaži, sitan šljunak i blagi ulaz u more savršeni su za ljetovanje s djecom. Do plaže je lako doći, a moguće je i parkirati automobil u blizini, parking se naplaćuje.

Na plaži možete pronaći za svakoga po nešto. Za najmlađe tu je vodeni park, stariji će obožavati vožnju pedalinama, parasailing te vožnju na tubama i banani.

Oni malo odvažniji mogu isprobati i vožnju vodenim skuterom.

U blizini plaže možete pronaći i dječje igralište na kojem će Vaši mališani sa zadovoljstvom provoditi vrijeme.

Ukoliko se želite osloboditi napetosti, na plaži se nalazi i objekt za masažu.

Nakon svih vodenih aktivnosti opuštanje možete potražiti pod suncobranima i na ležaljkama koje se iznajmljuju na plaži.

Također, plaža je opremljena i vanjskim tuševima, kabinama za presvlačenje i javnim wc-om kako bi na dohvat ruke imali sve što Vam je potrebno za ugodan boravak.

Blizu plaže također se nalazi i veliki broj restorana u kojima možete probati lokalne specijalitete. Barovi i kafići u blizini omiljeni su izbor u potrazi za osvježenjem.

Ukoliko ste zaboravili ponijeti opremu za plažu, nema veze, jer na ovoj plaži u Tučepima možete pronaći štandove sa opremom za more, a nedaleko od plaže nalazi se i trgovina s namirnicama, te štand s voćem.

Uživajte u svom odmoru i posjetite ovu prekrasnu šljunčanu plažu koja će Vas oduševiti bogatstvom sadržaja, čistim morem i prekrasnom prirodom.

Ukoliko ste odabrali ovu plažu, preporučujemo vam da posjetite i plažu Dračevac, koja se nalazi nešto južnije u smjeru Podgore. Svakako preporučujemo i prelijepu plažu Nugal u blizini Makarske, koja se nalazi u sklopu Park-šume Osejava.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.