office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Veštar

Plaža Veštar šljunčana je plaža koja se nalazi u zaštićenoj uvali 5 km od centra Rovinja. Ova 700m duga plaža nagrađena je Plavom zastavom kao simbolom ljepote i čistoće mora te kvalitete usluge.

Plaža Veštar posebno je zanimljiva obitelji s malom djecom zbog toga što se na jednom dijelu plaže, u sredini uvale, nalazi jako plitak ulaz u more te je potrebno skoro 50m šetati po pješčanom dnu da bi se moglo zaplivati. Stoga je idealna za djecu koja se vole igrati u plićaku i neplivače.

Sjeverni dio plaže je šljunčan i rezerviran za naturiste, a na južnom, stjevnovitom dijelu moguće se sunčati i pecati. Budno oko spasilačke službe motri na sve posjetitelje tako da se svi mogu osijećati sigurno. Na jednom dijelu plaže dozvoljen je boravak kućnim ljubimcima.

Posjetiteljima je na raspolaganju velik broj zabavnih usluga. Moguće je unajmiti biciklu ili čamac, okušati se u tenisu, odbojci ili mini golfu. Djeci je posebno zanimljivo dječje igralište i aquapark. Osvježenje možete potražiti u nekoliko beach i snack barova ili kušajte rovinjske specijalitete u obližnjem restoranu.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.