office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Romantične lokacije u Rovinju

Jedinstvena i arhitektonski sačuvana starogradska jezgra, romantičan i mediteranski ugođaj, bogato kulturno i povijesno nasljeđe, samo su neki od razloga koji čine Rovinj idealnom destinacijom za romantični odmor.

Šetnja starim djelom grada i promatranje zalazaka sunca, uživanje u smiraju dana u šetnji stoljetnom park šumom Zlatni rt ili u čarobnim ambijentima rovinjskih restorana uz spoj romantičnog ambijenta i gastronomskog vrhunca samo su neke od romantičnih aktivnosti koje Rovinj nudi. Pravi je doživljaj ispijanje jutarnje kave ili pak večernjeg koktela u kafićima u starogradskoj jezgri, na samoj obali mora, u šarmantnim ulicama i uličicama.

Za sve one željne romantike zalazak sunca u Rovinju je zaista pravi doživljaj. Bez obzira je li se nebom miješaju čisto zlatno, crvene, narančaste i roza boje ili je pak sunce u zalasku djelomično sakriveno oblacima biti će to večer za pamćenje.

Brojne su lokacije za promatranje zalaska sunca – Uspon F. Bodi – podno crkve Sv. Eufemije; šetalište Braće Gnot (starogradska jezgra – Lanterna); Monte – plaža Baluota; Veliki mol (u centru grada); plaža podno hotela Amarin (između hotela i turističkog naselja); plaža ispod autokampa Porton Biondi; uvala Lone – Mulini Beach; kamenolom u park šumi Zlatni rt.

U predvečerje je moguće sa gradske rive organizirano, brodom, krenuti na neki od rovinjskih otoka i uživati u zalasku sunca i smiraju dana.

You must be logged in to post a comment.