office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Stjuardesa pokazala kako izgleda let s jednom od najskupljih prvih klasa na svijetu

Influencerica i bivša stjuardesa iz Srbije Kristina Grabež na svojim društvenim mrežama često dijeli snimke u kojima opisuje kako izgleda posao stjuardese, s čim se sve susreću na letovima, a otkriva neke manje poznate činjenice o tom zanimljivom zanimanju.

U jednom od posljednjih videa Tina je pokazala kako izgleda let s jednom od najskupljih prvih klasa u avionu.

“Iako mnoge aviokompanije imaju svoje verzije prvih klasa, bliskoistočne aviokompanije imaju neke od najekskluzivnijih i najskupljih sjedišta u avionu”, kazala je Kristina na početku videa te dodala kako svako sjedište ima posebna vrata koja se mogu zatvoriti kako bi se osigurala potpuna privatnost putnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Grabez (@tinagrabez)

Dodaci u prvoj klasi poput grickalica, slušalica, pokrivača, su bolji nego u ostatku aviona, a putnici u prvoj klasi dobiju i neseser s kozmetikom te pidžamu.

“Osim stjuardese, goste u prvoj klasi služi i kuhar, a jela su također puno bolja nego u ostatku aviona”, kazala je Kristina i potom otkrila koliko košta karta za prvu klasu.

“Sve to izgleda lijepo, ali karta za prvu klasu u ovim kompanijama može koštati i preko 10 hiljada eura”, otkrila je na kraju videa koji je skupio preko 13.000 pregleda.(Klix)

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.