office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Stojadinom iz Srbije stigao do poznatog turskog ljetovališta: ‘Nismo stali, vozio sam 30 sati

Mladić iz Leskovca u Srbiji je Zastavom 101, u popularnoj kulturi poznati i kao “Stojadin” putovao čak 30 sati.

Naime, on je upravo ovim automobilom, baš u vrijeme kada se sve više automobila kvari na putu ka moru, uspio da stigne sve do Kušadasija, što je put od čak 30 sati.

Mladić koji je postao poznat na Tik Toku upravo zbog ljubavi prema starim automobilima marke Zastava, na ovoj mreži se potpisuje kao “Aleksić moto” ove godine, u dva navrata, pokazao je da ako se “Stojadin” dobro servisira i vozi, itekako može da posluži kao prevozno sredstvo do mora.

Ranije ove godine, on je “Stojadinom”, prvo išao do Ulcinja, da bi kasnije, sredinom jula, krenuo put Paralije. I do Ulcinja i do Paralije, njegov “Ferrari”; kako od milja tepa Zastavi 101, nije izdao, već je bezbijedno stigao na destinaciju.

Ipak, pravi test je bio put do Turske i jedne od omiljenih destinacija Balkanaca, Kušadasija.

Aleskićev “Ferrari” je i ovog puta pokazao da može, te je nakon 30 sati došao do turkse obale.

“Otišli smo u Aziju, sa Stojadinom, to samo mogu budale k’o ja, Oko trideset sati sam vozio, znači nismo stali. Aleksić moto, pomijeramo granice”, rekao je popularni Tik Toker, nakon što je stigao do mora, vidno umoran i iscpreljen.

“Bravo kralju, reklama ta zastavu nikad jača“, „Dečko koji је zastavom išao do Kopaonika, preš’o Bugarsku, Albaniju, Makedoniju i Grčku… putešestvije koje treba pogledati. Bravo Aleksiću… Naravno, pozdrav i za Munju 21”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama u kojima hvale njegov čin, ali i “Ferrarija”, mu.

You must be logged in to post a comment.