office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

TOP 3 najljepših hotelskih lobija: Svaki je sopstvena kategorija LUKSUZA

Svi volimo “teatralan ulazak”, a podjednako je važno i u kakvo okrilje stila ćemo upravo da zakoračimo. Ovo je naša A LISTA najglamuroznijih enterijera svjetskih hotela

Postoji nešto zaista posebno kod hotelskih lobija – osjećaj da na određenom mjestu pripadate kao da ste kod kuće, čak i onda kada ste od svoje dnevne sobe kilometrima daleko. Armija dizajnera enterijera i arhitekta svake godine daje svoj maksimum kako bi najpompezniji hoteli na svijetu ostvarili na svoje uvažene goste upravo takav utisak. A, u naše digitalno doba, nezanemarljiv je i Instagram efekat koji foaje treba da ima kako bi bio neizbežan na društvenim mrežama i, samim tim, održavao reputaciju određenog hotelskog brenda. Evo top 3 koja imaju sve navedeno, pa i još više od toga.

Mandarin Oriental, Barselona

Nije iznenađenje da se jedan od najluksuznijih hotela ovog grada diči lobijem koji odiše savremenom sofisticiranošću. Ovdje je sve u duhu neutralnog, nenametljivog luksuza.

USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Od šik bijelih fotelja pa do neopisivo udobnih pastelno plavih fotelja, sa zidnim ukrasima u geometrijskom stilu i pregršt zelenila, enterijer odražava razigrani duh katalonske metropole, uz akcente estetskog perfekcionizma.

citizenM, Njujork

Teško je izdvojiti se po luksuzu i kreativnosti u gradu koji nikada ne spava, ali ovaj hotel je uspio da opravda svoju reputaciju jednog od najatraktivnijih u “Velikoj jabuci”. Lobi citizenM je sve u znaku eklekticizma, boje, i iznenađujuće, lagodne udobnosti.

USUTPLJENE FOTOGRAFIJE

Kul, raspareni Vitra nameštaj, krcata biblioteka i nevjerovarna umjetnička djela street art stvaralaca – ovaj domišljato dizajnirani prostor obraća se onima koji vole prestiž na intelektualni način.

Four Seasons Hotel George V, Pariz

Ukoliko ste tražili kapitalan dokaz da je klasika uvijek u modi, ovaj hotel prkosi prolaznim trendovima na spektakularno vanvremenski način. Teško je ostati neimpresioniran dok klizite kroz poetičan lobi sa mermernim podom, zlatnim akcentima i maštovitim buketima u visokim vazama.

Esencijalan pariski luksuz svake godine privlači najprobirljiviju klijentelu, i zbog svoje otmjenost čest je prizor u mnogim holivudskim filmovima. Ipak, najljepši je okićen za praznike, kao što se i može videti na njihovom Instagramu.

Blic.rs

You must be logged in to post a comment.