office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

TourIstanbul – Besplatne ture za putnike koji čekaju let starta 1.jula

Super besplatna usluga. Zašto da trošite vrijeme na aerodromu, ako ga možete dosta bolje iskoristiti. Obići potpuno besplatno atrakcije Istanbula. Ekipa TurIstanbul vas preuzima na aerodromu, nakon toga idete u obilazak. Na kraju vas vraćaju nazad na aerodrom.

Iako je usluga TourIstanbul obustavljena za vrijeme pandemije COVID-19, obavještavamo vas da se putovanja TourIstanbul nastavljaju 1. jula 2022. godine, sa šest različitih tura svakoga dan, sedam dana u sedmici. U ture budu uključeni i besplatni doručak, ručak ili večera.

Šta je Touristanbul?

Ako imate presjedajući međunarodni let u Istanbulu sa presjedanjem između 6-24 sata, možete iskoristiti besplatnu uslugu Touristanbul da otkrijete Istanbul.

Kako se prijaviti?

Nakon međunarodnog leta Turkish Airlinesa, možete se prijaviti za Touristanbul na recepciji hotela na terminalu međunarodnih dolazaka na aerodromu Istanbul.

Ovdje možete provjeriti koja vam tura najviše odgovara : LINK

Svakako prije puta, pogledajte i koje su najpopularnije turističke atrakcije u Istanbulu – LINK

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.