office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Vogue pisao o Crnoj Gori: Ova država će postati jedna od hit wellness destinacija

Novinar američkog magazina Vogue Liam Hess opisao je svoje putovanje u Crnu Goru i naveo da će ova država postati jedna od hit wellness destinacija.

Posjetio je Boku Kotorsku, za koju navodi da svojom ljepotom oduzima dah. Bio je oduševljen srednjovjekovnim građevinama i crkvenim tornjevima. Ovdje se u proteklih nekoliko godina otvorilo nekoliko luksuznih odmarališta, a na prvom mjestu je One&Only Portonovi.

Turisti ovdje mogu uživati u raskošnim apartmanima i bazenima, a plaža je, naravno, privatna. Tu se nalazi i popularni wellness centar Chenot Éspace. Ovdje rade stručnjaci koji nude sveoubuhvatne programe detoksikacije organizma. Riječ je o spoju kvalitetne ishrane, fitness rutine i spa tretmana za oporavak tijela.

Iako ovdje najveći broj ljudi dolazi u ljetnim mjesecima, ovo je idealna wellness destinacija koju bi turisti trebali posjećivati tokom cijele godine.

Na kofer.info portalu pogleddajte sve destinacije Crne Gore, izaberite jednu ovog ljeta i uživajte

Osim vrhunske ponude za ljubitelje wellnessa, možete uživati u nizu avanturističkih aktivnosti, kao što su ronjenje, jedrenje, rafting i planinarenje. Tu su i teniski tereni, fitness centri i studio za jogu s prelijepim pogledom na zaliv.

Gastronomoska ponuda je na zavidnom nivou. Između ostalog, specijaliteti italijanske kuhinje se poslužuju u restoranu Sabia, a lokalna hrana u La Verandi.

“Za one koji vole autentičnost i aktivniji odmor u kojem će najprije uživati, Crna Gora je jedan od onih kutaka svijeta koji vas iznova privlači”, zaključio je Hess.(Klix)

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.