office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Zavirite u bajkovitu kućicu na drvetu pored Plitvica: Zimska idila s pogledom na jezero

Osam kilometara udaljen od Plitvičkih jezera nalazi se Plitvice Holiday Resort koji u svojoj ponudi nudi i noćenje u jedinstvenoj kućici koja se nalazi u krošnji drveta.

Booking

Kompleks obuhvata različite smještajne jedinice, a pored kućice na drvetu nude smještaj u glavnoj zgradi (sobe), drvenim kućama (bungalove), mobilnim kućicama kao i kućicama na jezeru.

Fotografije s Bookinga, ali i društvenih mreža ovaj kompleks predstavljaju kao idiličnu lokaciju za uživanje u odmoru u prirodi.

Booking

Cijena noćenja u kućici na drvetu na Bookingu se kreće u rasponu od 275 eura do 472 eura za rezervacije bez povrata novca u slučaju otkazivanja, dok za rezervacije s opcijom besplatnog otkazivanja cijena varira od 355 eura do 520 eura.

Dok sobe u glavnoj zgradi podsjećaju na klasični hotelski smještaj, kućica na drvetu donosi “glamping” osjećaj i drugačije iskustvo.U recenzijama na Bookingu zadovoljni posjetitelji ističu da odmor u ovom kompleksu donosi “prekrasno iskustvo, povezivanje s prirodom i bijeg od stvarnosti”.

Booking

Poseban ugođaj u kućicama na drvetu je svakako pogled kroz stakleni prozor koji se dijelom proteže do krova dok napolju pada snijeg.

Booking

Izvor:Klix

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.