office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Aquapark Aquacolors

Mjesto gdje i mali i veliki mogu u sigurnosti uživati u adrenalinskim aktivnostima smješten je 2 km južno od Poreča, u pravcu Funtane i Vrsara, u neposrednoj blizini Zelene lagune.

Zaljubljenike u adrenalin oduševit će činjenica da Aquacolors Poreč nudi čak 17 različitih atrakcija, među kojima 13 tobogana i akvagana, podijeljenih na četiri vrste: adrenalinske, zabavne, relaks i one namijenjene djeci. Međusobno se razlikuju po svjetlosnim efektima, ovisno o tipu atrakcije.

Adrenalinskih je najviše, među kojima treba izdvojiti Magicone, jednu od najposebnijih u Europi. S prolaznom rampom visine 20-ak metara i širine 28 metara bit će pravi izazov samo za najhrabrije!

Za nešto mirniju zabavu tu su Family Rafting Slide, Body Slide i Multislide dok se u relaks-zoni može birati između bazena s valovima koji se proteže na gotovo 3.000 m2 ili plovidbe “lijenom rijekom” dugom 500 metara. Za najmlađe su rezervirani Kids’ Tower, Mushroom i Turtle slide, a dok se oni zabavljaju roditelji mogu biti mirni, jer su bazeni izrađeni potpuno sigurno.

Između bazena i tobogana uređene su površine za sunčališta i odmarališta, veliki ugostiteljski objekt fast food, pizzeria, kavana, slastičarna i prodavaonica. U relaks-zoni gostima je na raspolaganju teren za odbojku na pijesku, rodeo bik, boksački ring, surf simulator, vodeni nogomet, trampoline te druge sadržaje. Kompleks ima kapacitet za 5.000 posjetitelja dnevno te uređeno parkiralište, ali i prostor za prvu pomoć.

Svoj boravak u Istri začinite dodatno adrenalinom i zabavom u aquaparku Aquacolors Poreč!

Informacije o ulaznicama i radnom vremenu možete vidjeti ovdje

You must be logged in to post a comment.