office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

City Centar one West

Zapadni (City Centar one West), otvoren u jesen 2006, bio je prvi klasični shopping mall u Hrvatskoj.

Osim što nudi bogatu ponudu svjetski poznatih brendova i cijenjenih domaćih marki, City Center one Zagreb West ugodno je mjesto za druženje i zabavu u restoranima i kafićima, a prostor malla i vanjskih terasa opremljen je besplatnom internet wireless vezom. Porodicama je na raspolaganju parking veličinom prilagođen vašim potrebama, baby room i dodatni dječji sadržaji u prostoru malla.

Besplatna dječja igraonica Kid’s Jungle namijenjena je djeci od 3 do 12 godina, a u njoj najmlađi mogu uživati i u najzabavnijim proslavama rođendana.


Kako doći

City Center one West nalazi se u zapadnom dijelu grada na vrlo pristupačnoj lokaciji uz Ljubljansku aveniju. Iz svih dijelova grada i okolice širokim prometnicama i u vrlo kratkom vremenu moguće je doći do Centra.

Također, Centar je vrlo dobro prometno povezan i javnim prijevozom – gradskim autobuskim linijama ZET-a 116, 107 i 168 te tramvajskim linijama 5 i 17 (do okretišta Prečko).


Radno vrijeme

[wp-svg-icons icon=”clock-2″ wrap=”i”]  Ponedjeljak – Nedjelja / 9:00 – 21:00


Adresa i kontakt

[wp-svg-icons icon=”home-2″ wrap=”i”]  Jankomir 33, 10000 Zagreb

[wp-svg-icons icon=”phone” wrap=”i”]  +385 1 5494 070


[wp-svg-icons icon=”arrow-up-right” wrap=”i”]  Kako doći od Vaše lokacije do City Centar one West, pogledajte na mapi

[wp-svg-icons icon=”location” wrap=”i”]  Detaljnu mapu svih turističkih atrakcija u Zagrebu možete pogledati ovdje

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.