office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

West Gate

WESTGATE Shopping City najveći je trgovački centar u Hrvatskoj s više od 226.000 m2 bruto površine i 100.000 m2 prodajnih prostora.

Porodični centar shoppinga i zabave u kojem se nalaze brojne trgovine poznatih brendova kao što su Reserved, Mango, Mohito, H&M, C&A, New Yorker, TEDi, Pepco, dm, Müller, Hervis, Konzum, next i mnogi drugi.

Uz ponudu modnih brendova, Westgate Shopping City također ima ponudu trgovina namještajem i s asortimanom za uređenje doma na više od 25.000 kvadrata.

Osim segmenta za dom, Westgate ima i veliku ponudu asortimana za trudnice, bebe i djecu.

Uz bogatu ponudu prodajnog asortimana, kupci mogu uživati i u kuglanju u Rock’n’Bowl-u, najvećoj kuglani u Hrvatskoj

Što se tiče gastronomije ovdje se između ostalog nalaze Ali Kebab, Burger Bar, palačinkarnica Bake’n’Roll i brojni drugi restorani.

Westgate je jedini trgovački centar u kojem se nalazi muzej – Muzej automobila Ferdinand Budicki i unutarnji inline s površinom za klizanje, a jedino dječje kino u Hrvatskoj i dječja igraonica Family Park na čak 5000m² garantuju nezaboravno iskustvo i najmlađima.


Kako doći

Besplatni bus :

Besplatni Westgate bus vozi svakoga dana iz Zagreba, kroz Zaprešić, do centra i natrag. Vozni red autobusa i vrijeme pogledajte ovdje

Centar se nalazi uz autocestu A2 koja povezuje srednju Europu s jugoistočnom Europom i Balkanom, te je kao turistička ruta dosta frekventna; a udaljen je 17 kilometara od Zagreba s kojim ga povezuje elektrificirana željeznička pruga Zabok – Westgate – Zagreb te besplatne autobuske linije koje je osigurao Westgate.

  • JANKOMIRSKI MOST/AUTOCESTA 

E59/A2 MARIBOR/ZABOK/BISTRA/POJATNO – ZAPREŠIĆ POSLOVNA ZONA

Ako iz smjera Zagreba vozite prema zapadnom izlazu iz grada – JANKOMIRSKOM MOSTU, vozite Zagrebačkom avenijom do Jankomirskog mosta, do spajanja na autocestu E59/A2 MARIBOR/ZABOK. Kratkom vožnjom doći ćete do odvajanja s autoceste BISTRA/POJATNO – ZAPREŠIĆ POSLOVNA ZONA gdje pratite znak za ZABOK/BISTRA/POJATNO i nakon nekoliko minuta stići ćete do najvećeg šoping centra u Hrvatskoj.

  • SMJER IZ CENTRA GRADA – ČRNOMERCA/PODSUSEDA 

E59/A2 MARIBOR/ZABOK/ZAPREŠIĆ/POJATNO

Ako prema Westgateu krećete iz centra Zagreba izbjegavajući autocestu, idite u smjeru Črnomerca gdje vozite Ilicom/Avenijom Bologne do Podsuseda. Prolaskom Podsuseda (smjer E59/A2 MARIBOR/ZABOK i ZAPREŠIĆ), nakon 5-minutne vožnje doći ćete do odvajanja ceste za E59/A2 MARIBOR/ZABOK (lijeva traka). Ostanite na toj cesti do spajanja s autocestom gdje se nalazi prometna smjernica SPLIT-RIJEKA/LJUBLJANA POJATNO – pratite prometnu smjernicu ZABOK/BISTRA/POJATNO koja će vas dovesti izravno do Westgate Shopping Cityja.

  • IZ SMJERA KRAPINA 

E59/A2 –ZABOK/ZAGREB

AUTOCESTOM: iz Krapine do Westgatea možete doći autocestom ZABOK/ZAGREB, gdje se poslije naplatnih kućica Zaprešić nalazi odvajanje s autoceste E59/A2 -POJATNO/ IZLAZ EXIT 6.

STAROM CESTOM: iz Krapine možete doći i starom cestom (poznata i kao Zagorska magistrala) koja vodi uz autocestu prema ZAGREBU. Na tu cestu se možete spojiti kod grada ZABOKA (gdje se nalazi odvajanje i spajanje na autocestu ZABOK/ ZAGREB).


Garaža

Kupcima je na raspolaganju natkrivena garaža na pet etaža s 2.500 parkirnih mjesta od ukupno 7.250 uređenih parkirnih mjesta uokolo Centra, kao i punionice za električne automobile.


Radno vrijeme

Trgovine / 10.00 – 21.00 h

Ugostiteljstvo / 08.00 – 22.00 h

Prehrana / 08.00 – 22.00 h


Adresa i kontakt

[wp-svg-icons icon=”home-2″ wrap=”i”]  Zaprešićka 2, Jablanovec, Zaprešić

[wp-svg-icons icon=”phone” wrap=”i”]  +385 1 555 3333


[wp-svg-icons icon=”arrow-up-right” wrap=”i”]  Kako doći od Vaše lokacije do ”West Gate”, pogledajte na mapi

[wp-svg-icons icon=”location” wrap=”i”]  Detaljnu mapu svih turističkih atrakcija u Zagrebu možete pogledati ovdje

You must be logged in to post a comment.