office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Glavna plaža

Smještena je uz mjesnu lučicu, a riječ je o jednoj od najbolje opremljenih plaža na ovom dijelu Jadranske obale. Sami pogled na plažu dovoljan je da pokaže popularnost ovog mjesta. Baška Voda iz sezone u sezonu kontinuirano raste.

Veliki broj turista posjećuje maleno mjesto svake godine, ali i broj novih je u stalnom porastu. Mjesto je ovo koje mladi posebno vole, ali ima u Baškoj i starijih osoba, kao i obitelji sa djecom.

More je čisto, ugodno toplo i prelijepo za kupanje. Šljunčana plaža krasi obalni dio, dok se šljunak u plićaku brine o izmjenama plavih nijansi čistog mora.

Najbolji kontrast fotografijama daje zelenilo borova, te veliki broj suncobrana na plaži. Plaža je opremljena tuševima, kabinama za presvlačenje, a tu je i kompletna turistička ponuda.

Veliki broj kafića i restorana daju bogatu ponudu, pa će svatko pronaći najbolje za sebe. Pored plaže imate dječje igralište, kao i razne sportske ponude za odrasle. Zabave vam neće nedostajati, kao ni odmora za one mirnije osobe. Ako ste za izležavanje, slobodno – ležaljki za iznajmit ima dovoljno.

You must be logged in to post a comment.