office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Ikovac

Plaža Ikovac je svojevrsna kultna plaža Baške Vode i Makarske rivijere.  Smještena je 500 m od centra grada. Dostupna je automobilom i pješice, a u blizini se nalazi i parking, koji se naplaćuje. Dužina plaže Ikovac je 200 m, a proteže se uz šetalište i ulicu kojom se može doći sve do obližnjih Brela.

Usmjerena je ponajprije opuštanju i zabavi turista mlađe i srednje životne dobi. Plaža ima osnovne sadržaje potrebne kupačima, a u večernjim satima postaje mala romantična oaza.

Čisto more, lijepi šljunak i mnoštvo sadržaja idealni su za porodični odmor. Uživajte sa svojim najmilijima na ovoj prelijepoj plaži, dok se Vaši mališani zabavljaju u plićaku, vi se opustite u obližnjem beach baru uz osvježavajuće piće. Nakon iscrpljujućih aktivnosti i uživanja u morskim radostima i prezalogajite u obližnjem restoranu.

Kratku kosinu koja okružuje plažu sa zapadne strane, karakteriziraju visoki borovi. Kupači se mogu veseliti obali s blagim padom koja je pogodna i za djecu, i koja nudi mogućnost unajmljivanja suncobrana i ležaljki, a ima i tuševe i toalete.

Plaža Ikovac u Baškoj Vodi okružena je borovom šumom koja stvara hlad idealan za bijeg od ljetnih vrućina, stoga oni koji se žele izležavati i opuštati na plaži mogu unajmiti ležaljke i prepustiti se odmoru u svom komadiću raja.

Ukoliko više volite aktivan odmor i zabavne sadržaje kojima ćete sebi ispuniti vrijeme, okušajte se u vožnji na banani ili tubama, a oni odvažni mogu iznajmiti vodeni skuter i okušati se u vožnji morem. Uz šetalište, samo nekoliko minuta od plaže nalazi se dječje igralište i trampolin koje će Vaša djeca obožavati.

Provedite nezaboravno ljetovanje na ovoj lijepoj plaži, u podnožju velebnog Biokova koji u kombinaciji sa čistim morem i bijelim šljunkom stvara zaista spektakularan krajolik.

You must be logged in to post a comment.