office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Podluka

Plaža Podluka jedna je od najljepših plaža u Baškoj Vodi. Plaža Podluka smjestila se u blizini centra Baške Vode, ispod samog šetališta koje prolazi kroz cijelo mjesto i nastavlja se sve do Brela. Do ove šljunčane plaže može se doći i automobilom, a odmah pored nje nalazi se i parking.

Bijela, šljunčana plaža zakriljena je borovom šumom i tamarisima. U ponudi su ugostiteljski, sportsko-rekreativni i dječji sadržaji.

Plaža je savršena za porodice s djecom zbog lijepog šljunka, čistog mora i mnoštva zabavnih sadržaja za djecu svih uzrasta, ali i za starije. Najmlađi će se oduševiti pedalinama, dječijim igralištem i trampolinom koji se nalaze u blizini, dok će malo stariji uživati u opuštanju na suncu u udobnosti ležaljki koje se na plaži mogu iznajmiti.

Ako se zaželite aktivnijeg odmora okušajte se u vožnji na banani i tubama ili se upustite u nezaboravnu pustolovinu na parasailingu. Na plaži je moguće iznajmiti i vodeni skuter ali i zaigrati na picigin.

Uz plažu smješteno je nekoliko kafića i restorana te fast food objekata u kojima možete potražiti osvježenje i prezalogajiti za vrućih ljetnih dana. Ukoliko se zaista želite opustiti i zaboraviti na stres, otiđite na masažu u obližnji salon.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.