office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Istanbul izabran za grad broj 1 u Evropi

Guverner Istanbula Ali Yerlikaya objavio je da je Istanbul izabran za grad broj 1 u Evropi na ovogodišnjoj dodjeli nagrada “Best of the World Awards” časopisa Travel and Leisure.

Guverner Yerlikaya, na svom nalogu na društvenim mrežama, rekao je: „Istanbul je na vrhu, među gradovima u Evropi. Istanbul je grad broj 1 u Evropi. Hiljade ljudi odabralo je Istanbul za svoj omiljeni grad na ovogodišnjoj dodjeli nagrada “Best of the World” za putovanja i razonodu, ponosni smo” .

Sve o Istanbulu na jednom mjestu : OVDJE

Prema istraživanju u posljednje 3 godine koje je proveo časopis, Istanbul je zauzeo prvo mjesto sa 91,32 boda, a glasanje je održano između 11. januara i 11. maja.

U revijalnom članku, u kojem se navodi da je Istanbul oduvijek bio mjesto susreta istorije sa svojim beskrajnim šarmom, i istorijskih mjesta poput palače Topkapı i Aja Sofije, istanbulski aerodrom je također pohvaljen…

Evo koje turističke atrakcije trebate posjetiti u Istanbulu : OVDJE

(kofer.info)

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.