office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Na turskom aerodromu pedalanjem možete napuniti mobitel (Video)

Na društvenim mrežama jutros je objavljen vrlo zanimljiv video, koji je oduševio korisnike društvenih mreža. Naime, na istanbulskom aerodromu postavljeni su bicikli pomoću kojih je moguće napuniti mobitele.

Na pauzi između letova u Istanbulu od sada možete napuniti mobitel tako što ćete sjesti na bicikl, prikopčati mobitel i pedalati dok se vaš uređaj ne napuni do željenog nivoa.

Ova ideja je vrlo popularna u svim dijelovima svijeta pa tako “bicikl stanice” možete pronaći na još nekoliko aerodroma, željezničkih i autobuskih stanica, kao i u brojnim tržnim centrima

“Brže pedalanje ne znači da ćete prije napuniti mobitel. Punjenje traje jednako kao i kada mobitel prikopčate u običnu utičnicu. Međutim, važno je da održavate ritam pedalanja kako ne biste prekidali punjenje”, piše stranica Connexion France u opisu ove sprave.

Podsjetimo da je dodatke za punjenje moguće kupiti i nadograditi i na obični bicikl, što predstavlja sjajan način da uživate u vožnji prirodom bez razmišljanja o tome da li će se vaš mobilni uređaj ugasiti.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.