office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Od 10 najljepših plaža u Crnoj Gori, čak pet se nalazi u Budvi

Na listi top-deset crnogorskih plaža, prema turističkom vodiču Le Petit Fute, našlo se čak pet budvanskih, saopšteno je iz Turističke organizacije Budve (TOB).

Iz Turističke organizacije Budve su rekli da su se plaže Budvanske rivijere još jednom našle na prestižnoj listi, ovog puta među top-deset od 117 plaža u Crnoj Gori.

“Čak pet od deset najlepših plaža se nalaze upravo u Budvi i to su Lučice, Slovenska plaža, Drobni pijesak, Bečići i Jaz”, navodi se u saopštenju.

Direktorka TOB-a Maja Liješević kazala je da je neupitno da je budvanska rivijera darovana nesvakidašnjom lepotom, ali da svaka pohvala, pogotovo kada dolazi od renomiranog imena, to potvrđuje.


Želite istražiti destinacije u Crnoj Gori? Na pravom ste mjestu. Pogledajte ovdje


“Uspešnu saradnju sa turističkim vodičem Le Petit Fute nastavili smo i ove godine s obzirom na to da su turisti sa francuskog govornog područja u prethodnim godinama bili u samom vrhu po broju dolazaka i noćenja, posebno u periodu van glavne turističke sezone, kada govorimo o zapadnom tržištu”, dodala je Maja Liješević.

U pitanju je svetski poznata francuska izdavačka kuća, grupa francuskih i međunarodnih turističkih vodiča, koja postoji više od 40 godina.

Poseduju najveću kolekciju turističkih vodiča u Francuskoj, njih preko 450, koji su do sada prodati u osam miliona primeraka. (rtvcg)

You must be logged in to post a comment.