office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Ada Bojana

Ada Bojana ima 3 km dugu pješčanu plažu, a hotelsko kupalište nudi sve sadržaje za aktivan dan: od sportova na vodi, preko odbojke u pijesku, malog fudbala, do baškarenja ispod suncobrana, ili ispijanja koktela ili domaćeg vina u plažnom baru ili restoranu…

Većina ljudi na pomen Ade Bojane prvo pomisli na nudiste, ali godinama unazad Ada sve više postaje sinonim za ekstremne sportove na vodi.  Zbog „dobrog“ vjetra, Ada Bojana je „prestonica“ surfera na Jadranu i može stati rame uz rame sa Kanarskim ostrvima, Portugalom, ili Egiptom, gde su ovi sportovi i najpopularniji.

Ada Bojana je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija Crne Gore zbog svoje predivne pješčane plaže, najlepših zalazaka sunca i mnogih ribljih restorana koji ribu love i serviraju na tradicionalan način.

Daleko od ulične buke i gradske vreve, okićena mediteranskim rastinjem, plaža Ade Bojane svake godine dočekuje goste  sa novim rukavcima i novim izgledom plaže jer njene obale nisu konačne, već su iz godine u godinu drugačije izvajane – sa stalnim pomjeranjem granica.


[wp-svg-icons icon=”arrow-up-right” wrap=”i”]  Kako doći od Vaše lokacije do plaže Ada Bojana, pogledajte na mapi.

You must be logged in to post a comment.