office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Bijeca

Pješčana plaža Bijeca jedna je od najpoznatijih plaža smještenih u Medulinu. Duga je oko 1 kilometar, a zbog blagog ulaska u more, pijeska i guste borove šume, plaža se preporučuje porodicama s malom djecom i neplivačima. Dodatnu sigurnost daje spasilačka služba i ograđen prostor za plivanje. Dio plaže osposobljen je za pristup invalidima.  Ipak, zahvaljujući njenoj ljepoti i dostupnosti brojnih sadržaja za zabavu, plaža je često prenapučena, a parking mjesta popunjena.

Na plaži Bijeca, svaki posjetitelj će zasigurno pronaći nešto za sebe. Djeca se mogu zabaviti gradeći kule od pijeska u plićaku, vozeći se na pedalinama, u dječjem igralištu ili na trampolinu. Posebnu zanimljivost čini plutajući zabavni park i aquagan.

Ljubitelji adrenalina uživat će u parasailingu ili vožnji jet-skijem, dok će sportaši zasigurno vrijeme provoditi jedreći, igrajući odbojku na pijesku ili u plićaku te se mogu pridružiti školi ronjenja.

Za one koji se samo žele odmarati i sunčati, na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki. Također, plaža je opremljena vanjskim tuševima, javnim wc-om te kabinama za presvlačenje.

Ukoliko ste zaboravili sa sobom ponijeti neke rekvizite, u obližnjoj trgovini s morskom opremom možete pronaći sve kako bi upotpunili svoj dan na plaži.

Osim u hladu guste borove šume, rashladiti se možete u nekoliko beach i caffee barova, pojedite sladoled ili konkretan obrok u fast foodu ili restoranima te se zasladite zdravim voćkama na obližnjem štandu.

Svakako posjetite i maleno ostrvo koje se nalazi u neposrednoj blizini ove plaže, koje će vas sigurno oduševiti.

You must be logged in to post a comment.