office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Munte

Plaža Munte nalazi se u Premanturi, u blizini mjesta Medulin. Plaža Munte dugačka je oko 50 metara i široka oko 10 metara.

Potpuno je uređena i prilagođena slijepim osobama i osobama s invaliditetom s obzirom da na plaži postoji i rampa za lakši ulaz u more. Na plaži postoji i tačno određena dozvoljena zona plivanja za kupače.

Munte je uglavnom kamenita plaža sa betonskim pločama, a na jednom dijelu nalazi se i šljunčana plaža pogodna porodicama s djecom. Do plaže se može doći laganom šetnjom kroz borovu šumicu, a ulaz u more je olakšan stepenicama i zaštitnom ogradom.

S južne strane plaže nalazi se potporni zid prema borovoj šumici u kojoj kupači mogu pronaći skrovište od jakog, ljetnog sunca. Plaža ima i uređeno sunčalište, tako da se može bezbrižno uživati na suncu i u čistom moru.

Plaža Munte idealna je i za osobe koje jednostavno žele uživati u moru i suncu, a zbog nedostatka popratnog zabavnog sadržaja savjetujemo da ponesete sa sobom sve što vam je potrebno kako biste prikratili vrijeme provedeno na plaži.

You must be logged in to post a comment.