office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Lone bay

Plaža Lone (uvala) je zadnjih nekoliko godina postala jedna od najposjećenijih plaža Rovinja i može se nazvati rovinjskim gradskim kupalištemGrad Rovinj je mnogo uložio u ovu plažu tako da možete uživati u brojnim sadržajima koji vam se pružaju.

Plaža Lone je posuta šljunkom te je vrlo prikladna za obitelj s djecom, a za one koji su željni privatnosti u blizini se nalaze manje stjenovite plažeUvala Lone se smjestila uz sami ulaz u park Zlatni rt tako da njegova predivna stabla osiguravaju hladovinu onima koji ne žele biti stalno izloženi suncu.

Plaža je idealna za obitelj s djecom, za starije ljude i za mlade zbog svog sadržaja. Na plaži možete unajmiti brodove, daske za surfanje, pedaline, sandoline i raznu opremu za more. Oni koji se žele osvježiti na plaži mogu uživati u caffe baru i restoranu, a svi oni avanturističkog duha i željni adrenalina mogu posjetiti obližnji kamenolom koji je poznato odredište za free climbing.

Do plaže se može doći isključivo biciklom ili šetnjom, a ako želite automobilom morat ćete parkirati na parking kraj zabavnog centra Monovi i od tuda 10-ak minuta lagane šetnjom do uvale Lone.

Ova plaža je posebna jer dok uživate u suncu i moru pruža nezaboravan i jedinstven pogled na staru gradsku jezgru grada Rovinja i otok Katarina.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.