office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Sveti Ivan

Plaža sv. Ivan nalazi se na istoimenom Rtu i u dodiru je sa morem iz uvale Sveti Ivan. Jako je lijepa, čista i dobro opremljena. Ova plaža je popularna, što ne čudi s obzirom na kojem se mjestu nalazi.

Čitav ovaj dio Pule dobro je posjećen, pa tako i okolne plaže. Plaža sv. Ivan sačinjena je od sitnog šljunka na kojem se još uvijek mogu pronaći zalutali malo veći oblutci. More je jako čisto i prelijepih boja. Ugodno je za kupanje, a prilaz u more je lagan i pogodan za sve osobe.

U moru se nalazi vodeni park, kojeg djeca obožavaju, a malo dalje je ograđena zona za kupače. Mjesta ima dovoljno i u moru i na plaži. Iako se čini da plaža bude popunjena do zadnjeg mjesta to nije tako. Ima ovdje mjesta za još gostiju, a ovo je i neka vrsta pozivnice za sve koji čitate.

Uz plažu se nalaze ugostiteljski objekti sa odgovarajućom ponudom jela i pića, smještajnim kapacitetima i ostalim što ide uz to. Obližnja šuma daje odličan kontrast bojama koje rade plaža i more, ipak, prirodnog hlada nema jer je šuma gusta i nepristupačna. Ako tražite hlad slobodno posjetite obližnji kafić ili restoran i uživajte u ostatku dana.

Pogled sa terase je fenomenalan, kao i zvukovi koji dolaze sa plaže.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.